Nyheder

Pludselig stod den der

Klubbens nye formand fandt sin øjesten på en udflugt med konen – en ældre Morris 1000, en model, som han havde haft i sin ungdom

Tekst og foto: Erik Bisgaard

Hvis man har en veteranbil i tankerne, så skal man passe på med at køre rundt i sin private bil. For man kan jo pludselig få øje på den lille perle, man ubevidst har længtes efter. Typisk en bil man selv ejede i sin ungdom og som nu mange år senere ville være en ren øjesten.

Sådan gik det også for Thy veteranbil klubs nye formand, Jens Chr. Heegaard Johansen – af langt de fleste kaldet Chris. Han var på en lille udflugt med sin kone Anne Marie og pludselig stod den der: En pæn Morris 1000. Det var sådan én han havde haft engang, så der var ikke langt fra tanke til handling.

-Det skulle enten være en Morris 1000 eller en ”boble” for det var dem, jeg huskede fra mine første år som bilist, fortæller 68-årige Chris, der bor i Ballerum.

Han er ret ny i veteranbranchen og dermed også i klubben. Han blev medlem for fire år siden og var straks meget aktiv i klubben og så er vejen ikke lang til bestyrelsen. Først valgtes han som suppleant og på næste generalforsamling blev han valgt til bestyrelsen og fik posten som næstformand og den er nu udskiftet med formandsposten.

-Min hjertesag er at virke for medlemmerne. Selvfølgelig er det svært at stille alle tilfreds, men jeg vil gøre alt for at klubben skal fortsætte i god gænge med gode sociale relationer mellem medlemmerne. Jeg elsker at komme i klubben og mærke det gode kammeratskab herude.-

Chris har tidligere været medlem af turudvalget. Den funktion overgår nu til Tommy Jørgensen, som sammen med Bjørn Kalsen Nielsen vil tilrettelægge næste års ture og arrangementer.

Den tidligere formand Helge Gedebjerg slipper ikke helt tøjlerne. Helge har accepteret at finde sponsorer til Thyløbet samt hovedsponsorer til klubben. Han har gode kontakter via sine formandsperioder.

Den nye bestyrelse har konstitueret sig sådan:

Formand Jens Chr. Heegaard Johansen, næstformand Tommy Jørgensen, kasserer Rasmus Bech, sekretær og redaktør af Lygten Erik Bisgaard, garagemester Bjørn Kalsen Nielsen og ny suppleant er Gert Bedsted, Fjerritslev.

Foto’s fra årets Thy-løb 2019

 

DCIM100MEDIAMAX_0099.JPG

DCIM100MEDIAMAX_0030.JPG