Så kom de 2-hjulede
også i bestyrelsen
John Røge, Hovsør, ejer en Skylon knallert fra 1954
Det er meget længe siden bestyrelsen har haft en repræsentant for de tohjulede knallerter og motorcykler, men det sker nu. John Røge, 63 og fra Hovsør, blev nyvalgt på generalforsamlingen og senere valgt som ny sekretær i bestyrelsen, hvor han vil blive assisteret af redaktør Preben Dahlgaard.
John ejer en Skylon knallert. Den gamle Skylon er dansk produceret og kører som den skal. Den er 1954 og lidt usædvanlig i sin opbygning med bl.a. en fjeder i stedet for støddæmper. John er for få måneder siden stoppet på arbejdsmarkedet efter en årrække på slagteriet i Thisted, så der er nu blevet tid til at genoptage den gamle interesse for de tohjulede.
Den første knallert han købte, var en Puch i 1973. Senere kom der en Yamaha, men det er Skylon-veteranen, der står hans hjerte nærmest, også fordi han ved, at faderen var ejer af en noget lignende, men godt lidt nyere Skylon.
Udover knallerter interesserer John sig også for motorcykler, så de tohjulede er nu godt repræsenteret i bestyrelsen, så har du knallert eller motorcykel og gerne vil have flere arrangementer med disse køretøjer, så kontakt John.
Foto
John Røge – nyt bestyrelsesmedlem. Han afløser Erik Bisgaard som sekretær i klubben

Karsten Nygaard ny webmaster
36-årig traktorsamler overtager styringen af hjemmesiderne

Karsten Nygaard, 36, er udpeget til klubbens nye webmaster efter at Alex Pedersen er stoppet.
Karsten har i tyve år været en inkarneret samler af veterantraktorer og har endnu sin første traktor i samlingen – en Ferguson 35 fra 1962. Siden er det blevet til en større samling af traktorer i meget varieret størrelse og design, men alle fra tiden, hvor dansk landbrug blev sat på hjul.
Karsten har ikke nogen særlig IT-baggrund, men vil gerne yde en indsats for veteranklubben og har derfor meldt sig under fanerne. Efter en introduktion hos firmaet, der servicerer klubben inden for IT, vil han overtage styringen af klubbens hjemmesider, både den lukkede side på facebook for medlemmer, og den åbne, der er offentligt tilgængelig.

Billedtekst:
Den nye bestyrelsen er fra venstre Gert Bedsted, Fjerritslev, Rasmus Beck, Mollerup, Tommy Jørgensen, Nørhå, Bjørn Kalsen Nielsen, Hillerslev, John Røge, Hovsør og yderst Jens Chr. Johansen, Hjardemål.
Bestyrelsen har konstitueret sig således: Formand Jens Chr. Johansen, næstformand Tommy Jørgensen, kasserer Rasmus Beck, sekretær John Røge, garagemester Bjørn K. Nielsen. Suppleant er fortsat Gert Bedsted.
Klubben har desuden fået ny webmaster. Karsten Nygaard, Snedsted, tager over efter Alex Pedersen, og vil blive assisteret af Bjørn K. Nielsen. Desuden er lærer Preben Dahlgaard ansat som ny redaktør af Lygten efter Erik Bisgaard. Se særskilte artikler om Karsten og Preben inde i bladet.

Klubbens første æresmedlem 

Bestyrelsen har valgt at udnævnte Lars Skadhauge til klubbens første æresmedlem. Lars Skadhauge har i de 10 år som formand,
og sideløbende som redaktør levet og åndet for klubben, brugt ufatteligt tid for at alle medlemmer kunne føle sig hjemme og med
sit gavmilde sind lagt en linje der blev respekteret i, men også uden for klubben, over for sponsorer, annoncører og andre klubber.
Vi ved at Ruth bakkede dig op og lod dig få alt den tid du brugte på klubben, og i den svære tid du måtte igennem glemte du ikke
os i klubben, men fortsatte som redaktør da vi spurgte dig om det, du vidste at vi var i den situation at der ikke var en der kunne
gå ind og bare afløse dig på posten. Vi siger endnu engang tak for din store indsats og ser frem til at tilbringe mange stunder sammen
med dig.

På klubbens vegne

Lars Peter Kruse