2021

 

KALENDER

.
AFLYST AFLYST AFLYST 22.november kl. 19.00: Klubaften med foredrag af assurandør Steen List, Thisted Forsikring/Veteranforsikring Danmark AFLYST AFLYST.

 

AFLYST AFLYST

6 december: Juleafslutning kl. 19.00. Den traditionelle medlemsfest med gløgg, æbleskiver og kaffe og ikke mindst det store bankospil med masser af gevinster. Kom og hyg dig nogle timer med klubmedlemmerne og lyt til Tonny, der spiller populær musik

AFLYST AFLYST

 

2022
10. januar 18.55.
Vi mødes på den store virksomhed Cimbria på Fårtoftvej i Thisted. Cimbria er verdens førende inden for grain processing teknologi. Virksomheden leverer effektive og kontrollerede teknologiske processer, udstyr og anlæg til håndtering og opbevaring af afgrøder, bl.a. korn og raps. Den årlige omsætning overstiger 1 mia. kr. og der er ansat over 800 i koncernen.
Der er tilmelding til denne tur hos næstformand Tommy Jørgensen, tlf.2051 5537 eller på mail: naestformand@thyveteranbil.dk

17. januar 19.00
Vi mødes i klubhuset til foredrag med formanden for Motorhistorisk Samråd Steen Rode-Møller fra Pandrup. Han taler om samrådet, hvad de beskæftiger sig med af sager og dermed også om hvad vi får for vort kontingent.

21. februar 19.00
Ordinær generalforsamling. Mød op og giv din mening til kende. Se indkaldelse og dagsorden inde i dette blad. Husk forslag til generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen.

7. marts 19.00
Foredragsaften i klubhuset med et aktuelt emne

4. april 17.00
Vi mødes i Thisted Lufthavn og får en bred orientering om de ting, der sker netop nu i lufthavnen. Her er bl.a. et reparations- og serviceværksted, så det bliver de store motorers aften

2. maj 18.30
Vi mødes i klubhuset og tager hul på sæsonen med en køretur ud i det blå

19. juni
Thyløbet 2022 afvikles denne dag. Nærmere program følger, men reserver allerede nu dagen. Der er som sædvanlig kun plads til ca. 100 køretøjer.