2021

   NY KALENDER FRA DEN 27-5-21

Den 5. juni er national køredag. Vi kører ud fra klubhuset kl. 10 og drager mod Lodbjerg kirke, hvor vi mødes kl 1045, derefter Lodbjerg fyr, hvor vi spiser vores mad, derfra kører vi til de sorte huse i Agger, hvor der er mulighed for en vandretur til havet. Et af klubbens medlemmer, Frede Østergård, vil guide os igennem historien om både fyret og kirken, og de sorte huse. Der er coronabegrænsning, så kun 50 pladser. Tag mad og kaffe med. Tilmelding til Bjørn Kalsen, tlf.40842301 senest 2. juni.


Mandag den 14. juni kører vi fra klubhuset 18.30 for at afvikle en guidet rundtur på den nye havn i Hanstholm. Der er mødested på Madbaren i Hanstholm kl. 19, hvorefter vi får en god indføring i de store udvidelser der er sket på havnen og de tanker, der ligger til grund for de mange millioner, der er investeret.


Lørdag den 19. juni tager vi hul på en ny aktivitet: Lørdagsudflugter. Der har været forespørgsler fra flere medlemmer, som ikke har mulighed for at deltage mandag aftener, så nu prøver vi. Første arrangement er lørdag den 19. juni, hvor vi i samlet flok kører fra klubhuset kl. 9.30 til Mollerup Mølle på Mors. Her får vi en rundvisning og historien om møllen. Efter besøget kører vi en rundtur på Mors og nyder øens smukke natur. Husk madpakke og kaffen.


Mandag den 28. juni er der afgang 18.30 fra klubhuset. Vi besøger traktormuseet på Mors. Vil man køre direkte, er mødetiden på museet kl. 19.00. Entre 100 kr inklusiv kaffe og brød. Der er tilmelding til Rasmus Bech på tlf. 27642170 senest den 26. juni.

Lørdag den 3. juli kl. 13.00 mødes vi igen under Sallingsundbroen. Her er der mulighed for at få en god snak med mange veteranvenner, der traditionelt mødes her. Medbring selv mad og kaffe og vær sikker på at bjerge et par hyggelige timer denne lørdag eftermiddag.


Fra mandag i uge 27 og til og med mandag i uge 32 er vi velkommen til at holde i Hurup, i gågaden ved Chr Nielsen, som vi plejer.


Igen en lørdagstur: Den 10 juli kl. 9.30 fra klubhuset er der afgang mod Mors igen. Vi besøger to samlere. Den første er Evald Pedersen, Tinghøjvej 44, Erslev. Evald giver kaffe og kringle. Her kan man se en omfattende samling af både scootere, biler, knallerter, lastvogn og flere ældre traktorer. Evald har selv restaureret dem alle. Derefter er der frokost med egen, medbragt mad og kaffe, hvorefter vi kører videre til Keld Pedersen, Vestmorsvej 54. Han har ligeledes samlet sig en flot samling på ca. 20 veteranbiler. Begge steder er der fine p-muligheder. Der er tilmelding til Chris senest 8. juli på 20515537 


Mandag den 26. juli kl. 19.00 arrangerer klubben den traditionelle knallert- og motorcykeltur ud i det blå. Alle returnerer til klubhuset, hvor der venter kaffe. Der er ingen tilmelding. Mød op med din to-hjuler og få en god snak med andre veteranejere.

 

Lørdag den 31. juli skal vi på en lidt længere tur. Villy Hove, Holstebro, har arrangeret en tur til det sydlige medlemsområde i Thyholm, Holstebro og Struer. Vi starter ud i Morup Mølle 9.30 og kører langs vandet til Lodbjerg-Agger, Thyholm, Tambohus og gør holdt ved Oddesundbroen, hvor der er etableret et oversigtstårn samt en udstilling i en bunker ved broen. Her vil Thisted Bryghus sponsere en forfriskning, mens man nyder udstillingen. Derefter køres til Struer via Humlum, hvor vi spiser vores medbragte mad, på havnen hvor, der er veteran udstilling, og derefter går turen ned til Nordvestjysk Autogalleri, hvor der er opstaldet et stort anal special- og veteranbiler, der ejes af medlemmer fra en ret nystartet lokal veteranklub. Efter en masse snak og udveksling af erfaringer går turen atter hjem mod Thy.
Det er igen først-til-mølle. Der er plads til 40 biler. Tilmelding til Bjørn Kalsen, tlf.40842301


GENERALFORSAMLING den 9. august kl. 19.00 i klubhuset. Vi tror coronarestriktionerne er overstået, så vi kan samles i klubhuset til ordinær generalforsamling med lidt til ganen.

Sidste år i august havde vi stor succes med et stort åbent-hus arrangement. Der var fuldt hus på udstillingspladsen og god gang i både pølser, kaffe, øl og vand. Så vi prøver igen, det er den 14. august fra 10-16. Alle kan deltage med deres veterankøretøj. Både knallert, motorcykler, biler, lastbiler, busser og alt hvad der ellers kan køre, får plads. I år udvides der endda med et stort loppemarked i værkstedet, hvor medlemmer eller deres ægtefælle enten selv kommer med et bord med plads til “lopperne” eller man kan leje et bord af veteranklubben for 20 kr. Alt må sælges denne dag og vi håber at mange vil tømme skuffer og skabe til denne lejlighed. Det skal blive en rigtig hyggelig veterandag.

 

Lørdag den 4 september kl. 10.00 fra klubhuset, hvor vi kører til Fjerritslev for at mødes med veteranfolket fra nord, på P pladsen ved Fjerritslev kirke kl 11.00, derefter vil de finde et sted, hvor vi kan spise vores medbragte frokost, og gerne vores medbragte kaffe.

 

Lørdag den 18. september kl.14.30. Den årlige tur på Bulbjerg, hvor vi nyder vores medbragte kaffe derefter kører vi en tur for at være på bjerget ved thy event kl 17.00 for at spise ål. For dem som ikke kan spise ål er der wienersnitsel. Pris 200 kr. for ål, pris for wienersnitsel 165 kr.
Der er tilmelding til Chris senest den 14-9-21 på telefon 20515537.

 

Lørdag den 2 oktober Kl. 13.00 den sidste køretur i år, vi starter ved klubhuset og ud i det blå og tilbage til klubhuset for at få pølser, kaffe med mere.

                         

 

 

 

                                                            

 

                                

                                             

—————————————————————————————————————————————————-