Thy løb D. 15 Juni  2024

 

THY: Thy-Løbet har samlet omkring 60 gamle køretøjer, som lørdag 15. juni vil trille gennem det thy’ske landskab. 

Undervejs vil der blive gode lejligheder for publikum til at kigge nærmere på både køretøjer og ejerne,

Fra tidlig morgen lørdag 15. juni hos XL Byg på Industrivej i Hurup vil der fra klokken 07.30 være en sand parade af gamle veterankøretøjer og de lidt nyere udgaver, men stadig klassiske.

Efter morgenkaffen og rundstykkerne kører man klokken 8.30 en efter en mod Vestervig og Agger og forbi Lodbjerg Kirke. Her vil der være et stop ved en kontrolpost, hvor der sandsynligvis vil være indbygget en lille fredelig konkurrence, skriver Thy Veteranbil Klub i omtalen. 

Deltagerne kører videre mod nord til Morup Mølle via et stop ved Ove Sø og til Vorupør, hvor der helt ude ved havet også vil være et lille stop. Ruten fører videre mod Trapsande og Nystrup, forbi Klitmøller Camping med endnu et stop, inden det hele slutter ved Thy Veteranbil Klub og klubhuset på Hejrhøjvej i Thisted.

Alle interesserede er velkomne til at køre forbi kontrolposterne og få et kig på de mange køretøjer.

Thy løb 19 juni 2022

Masser af veteranbiler
er klar til ”Thyløbet”
19. juni mødes 60-70 veteranbiler i Thisted hos Ford og slutter af ved Thy Veteranbilklub

Hvis du har hang til gamle biler og motorcykler, så er der god grund til at besøge Ford på Løvevej søndag den 19. juni. Her starter 60-70 veteranbiler og motorcykler på ”Thyløbet” kl. 8.30 og der er et meget varieret udbud af flotte køretøjer.
”Thyløbet” gennemføres hvert andet år med Thy Veteranbilklub som fast arrangør og i år er det Ford, der sponserer morgenkaffen til de ca. 180 deltagere, der kommer fra store dele af landet. Køretøjerne og deres fører skal på en rundtur på Sydmors og undervejs er der indlagt forskellige test, der skal bestås, hvis man vil have del i de mange gevinster, der udloddes på dagen. Det drejer sig både kørefærdighed, paratviden og almindelig sund fornuft, alt sammen i en fornøjelig atmosfære, hvor alle kan være med.
Efter rundturen mødes alle køretøjerne ved veteranklubbens klubhus og udstillingsareal på Hejrhøjvej 4 i Thisted, hvor Thy veteranbilklub har rejst et festtelt og tilbyder spidstegt gris til deltagerne. Alle køretøjer vil være samlet her fra kl. ca. 13, hvor alle kan bese veteranbilerne og få en snak med ejerne og måske blive inspireret til at blive ejer af en veteranbil eller melde sig ind i den lokale veteranbil klub. Det vil ligeledes være muligt at bese en omfattende samling af modelskibe i klubbens værksted. Alle skibene er fuldt udstyret med både motor, lys og aptering, så er man til biler eller både er der meget at komme efter.