thy løb 19 juni 2022

Masser af veteranbiler
er klar til ”Thyløbet”
19. juni mødes 60-70 veteranbiler i Thisted hos Ford og slutter af ved Thy Veteranbilklub

Hvis du har hang til gamle biler og motorcykler, så er der god grund til at besøge Ford på Løvevej søndag den 19. juni. Her starter 60-70 veteranbiler og motorcykler på ”Thyløbet” kl. 8.30 og der er et meget varieret udbud af flotte køretøjer.
”Thyløbet” gennemføres hvert andet år med Thy Veteranbilklub som fast arrangør og i år er det Ford, der sponserer morgenkaffen til de ca. 180 deltagere, der kommer fra store dele af landet. Køretøjerne og deres fører skal på en rundtur på Sydmors og undervejs er der indlagt forskellige test, der skal bestås, hvis man vil have del i de mange gevinster, der udloddes på dagen. Det drejer sig både kørefærdighed, paratviden og almindelig sund fornuft, alt sammen i en fornøjelig atmosfære, hvor alle kan være med.
Efter rundturen mødes alle køretøjerne ved veteranklubbens klubhus og udstillingsareal på Hejrhøjvej 4 i Thisted, hvor Thy veteranbilklub har rejst et festtelt og tilbyder spidstegt gris til deltagerne. Alle køretøjer vil være samlet her fra kl. ca. 13, hvor alle kan bese veteranbilerne og få en snak med ejerne og måske blive inspireret til at blive ejer af en veteranbil eller melde sig ind i den lokale veteranbil klub. Det vil ligeledes være muligt at bese en omfattende samling af modelskibe i klubbens værksted. Alle skibene er fuldt udstyret med både motor, lys og aptering, så er man til biler eller både er der meget at komme efter.